top of page

 

(Ont)haast je naar Spanje!

Els en Berrie nodigen jou uit om met hen mee te reizen in Spanje.

Laat je onderdompelen in de natuur en verken de boeiende Spaanse cultuur.

 

Durf jij je te vervelen (zonder vervelend te worden😊)?

Wat als alles mogelijk is en niets moet?

 

'Door Els haar ervaring als toegepast psycholoog en Berrie’s verleden als artistiek directeur bieden zij een verfrissende kijk op de (on)zin van het leven. Zowel op bedrijfsmatig als op persoonlijk niveau is het wel eens goed om na te denken over vernieuwing.'

 

Deze all-inclusive reis heeft, door een combinatie van activiteiten en vaak juist het gebrek daaraan, een programma dat niet vastligt – en dat is ook precies de kern.

 

'Op het vliegveld word je opgehaald, alles wordt daarna verzorgd. Je hoeft nergens meer aan te denken alles is geregeld.'

 

Waar?

Je verblijft bij Els en Berrie in huis in Llutxent, een dorpje met 2400 inwoners in de regio Valencia.

Het huisje is eenvoudig en netjes en heeft alles wat we nodig hebben. Je krijgt een ruime logeerkamer, je hebt voldoende privacy.

Wanneer?

Dat mag je zelf bepalen. We plannen de week in overleg met jou!  Stuur een mail en we regelen het.

Wat kost het?

Een week kost 750,00 euro volpension

inclusief: transfers van en naar het vliegveld Alicante of Valencia 

exclusief: reis, reis- annuleringsverzekering

Meld je aan via mail of telefoon

Review

In een wereld die barst van coaches met pretenties en retraites met geiten, is dit een bijzonder avontuur. Met een flinke dosis humor, en in open gesprekken zonder oordeel, word je geprikkeld en geleid op een pad waar vanzelf inzichten ontstaan. Berrie zal het zelf niet snel toegeven, maar zijn empathische persoonlijkheid en heldere blik zijn ongelofelijk helpend – en bieden duidelijkheid en houvast. Els haar warmte en realistische kijk houden je met beide benen op de grond en ze zorgt voor een hoop lol. De zelfgemaakte muziek, verhalen en het geweldige eten maken het een bijzondere tijd. Een periode doorbrengen met Els en Berrie is een must voor iedereen die zichzelf durft te bevragen, en voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe zienswijzen die je verder brengen. Ga het zien!

In 2021 nemen ​Els en Berrie een beslissing die ze al lang aan het uitstellen waren. Ze emigreren naar Spanje! Ze willen samen aan een nieuwe uitdaging beginnen. 

 

Het proces van ontspullen en minimalistisch leven hadden ze 8 jaar daarvoor al ingezet en nu was hét moment om echt alles los te laten en zich te ontdoen van onnodige spullen. 

 

Met alleen hun oude trouwe Toyata, kleding, muziekinstrumenten, mobiel en laptops vertrekken ze naar Spanje om daar een oase voor moderne nomaden te creëren. Dit pakt anders uit waardoor ze zelf digitale nomaden worden! 

 

Ze integreren in de dorpjes waar ze wonen, leren de Spaanse taal, ontmoeten nieuwe vrienden, en ontdekken de mooiste plekken in het Spaanse binnenland. Ze willen dit moois graag delen met andere mensen. 

 

Ze nodigen mensen uit om bij hen te komen logeren. Een onthaastweek waarin je er even helemaal uit bent, even los van alles kunt komen. En met nieuwe frisse energie weer naar huis gaat.

bottom of page