top of page

 

Over ons

 

Els van Heijst

Els is een creatieve doortastende duizendpoot. Dankzij haar nooit ophoudende nieuwsgierigheid en eigenwijze karakter heeft ze een enorme brede werkervaring opgedaan. Van juridisch secretaresse tot beheerder van een middeleeuws monument naar toegepast psycholoog.  Ze volgde een niet meer te tellen aantal cursussen en opleidingen. Op dit moment werkt ze als Virtual Assistant in Spanje met als specialisatie content writer (seo). Ze is altijd in voor nieuwe uitdagingen. Daarnaast is zij al ruim 30 jaar theatermaker en regisseur. Verhalen en mensen is waar zij het meest van houdt. Samen met Berrie vindt ze het heerlijk om gasten te ontvangen in Spanje. Met veel plezier zorgt ze ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat ze zich op hun gemak voelen. Ze lacht graag en veel en heeft altijd een luisterend oor voor wie wil. In haar vrije tijd zwemt en danst ze graag!

Haar motto is: 

Leef alsof je leven ervan afhangt!

 

Berrie en Els

Berrie en Els ontmoetten elkaar in 2004. Tijdens een concert sloeg de vonk over en  vanaf dat moment zijn ze onafscheidelijk. 

In 2015 stappen ze letterlijk in de huwelijksboot in de haven van Heusden. 

In 2021 nemen ze een beslissing die ze al lang aan het uitstellen waren. Ze emigreren naar Spanje! Ze willen samen aan een nieuwe uitdaging beginnen. Het proces van ontspullen en minimalistisch leven hadden ze 8 jaar daarvoor al ingezet en nu was hét moment om echt alles los te laten en zich te ontdoen van onnodige spullen. Met alleen hun oude trouwe Toyota, kleding, muziekinstrumenten, mobiel en laptops vertrekken ze naar Spanje om daar een oase voor moderne nomaden te creëren. Dit pakt anders uit waardoor ze zelf digitale nomaden worden! Berrie maakt online videoseranades (lied op maat) en Els gaat aan het werk als Virtual Assistant. Ze integreren in de dorpjes waar ze wonen, leren de Spaanse taal, ontmoeten nieuwe vrienden, en ontdekken de mooiste plekken in het Spaanse binnenland. Ze willen dit moois graag delen met andere mensen. Ze nodigen mensen uit om bij hen te komen logeren. Een onthaast week waarin je er even helemaal uit bent, even los van alles kunt komen. En met nieuwe frisse energie weer naar huis gaat.

 

Berrie Kolmans 

Berrie is muzikant en klein kunstenaar. Hij studeerde koordirectie en muziekpedagogiek aan het Brabants Conservatorium. Hij werkte 25 jaar als muziekdocent en artistiek leider in de cultuureducatie. Hij dirigeerde vele koren van verschillende leeftijden en stijlen. Daarnaast is hij zangcoach voor solozangers, componist en performer. Hij begeleidt zichzelf en anderen op piano of accordeon. Berrie noemt zichzelf een melodicus en probeert mensen met zijn muzikale blik te inspireren en te verrassen.

Op dit moment is hij muziekdocent op een muziekschool in Valencia en maakt hij samen met een Spaanse collega zangeres tweetalig (Valenciaans-Engels) muziektheater voor kinderen. Daarnaast is Berrie jaren geleden begonnen aan zijn tocht naar Santiago de Compostella. Samen met zijn zoon Thomas liep hij een groot deel van deze pelgrimsroute. Op de vraag of hij de route nog ooit af gaat maken is zijn antwoord:

De weg er naartoe is belangrijker dan het halen van de eindbestemming,'

bottom of page