top of page
442498033_10160434710074895_2584209899901746106_n.jpg

 

Zangvakanties voor groepen Spanje

18 t/m 25 oktober 2024
Op aanvraag

Zing, lach en bewonder!

een 6-daagse all inclusive zangworkshop in Spanje 

voor zowel beginners als gevorderden

een muzikale onderdompeling in de Spaanse natuur en cultuur

verblijf in een spectaculaire villa midden in de natuur aan een prachtig meer in Beniarrés Spanje.

De villa ligt op 1 km van het dorpje Beniarrés in de regio Alicante op 1 uur afstand van het vliegveld van Alicante en 70 minuten afstand van Valencia.

Deze off grid-villa midden in de natuur heeft 5 ruime tweepersoons slaapkamers, 3 badkamers + 2 aparte toiletruimtes. 

Er is een grote gezellige woonkeuken en een woonkamer. Buiten is het privéterras met zwembad en bar uitkijkend op het meer en de bergen, een fantastisch uitzicht.

Door Berrie Kolmans (1973), studeerde koordirectie en muziekpedagogiek aan het Brabants Conservatorium en werkte 25 jaar als muziekdocent en artistiek leider in de cultuureducatie. Hij dirigeerde vele koren van verschillende leeftijden en stijlen. Daarnaast is hij zangcoach, componist en performer en begeleidt zichzelf op piano of accordeon. 

Voorbeeld van een zangvakantie

Wat doen we?

We gaan meerstemmig zingen en er is ook ruimte voor solozang. We laten ons inspireren door verschillende muziekstijlen zoals Klassiek, Jazz, Pop en Blues. We werken aan ademhalingstechnieken, mondstand, tekstinterpretatie, houding, ritme en rijm voelen, luisteren naar je eigen stem en die van de ander. En misschien gaan we wel een eigen lied schrijven. 

Wie doen er mee?

Mensen die al in een koor zingen en het leuk vinden om met elkaar of alleen op zangvakantie te gaan. Of mensen die vaak solo zingen en graag meerstemmig willen zingen. Of mensen die alleen thuis onder de douche of in de auto zingen. Kortom mensen die blij worden van zingen. Er is ruimte, aandacht en uitdaging genoeg voor iedereen om te leren en de sterren van de hemel te zingen. We zingen ook samen met Spaanse muzikanten en zangers op woensdag in een muziekschool in Valencia en op vrijdag tijdens de Paella Jam op ons privéterras.

Waar gaan we zingen?

Alle ochtenden zijn de workshops tot 13.30 uur voornamelijk in of rondom de villa. We zingen ook in de kapel van Turballos en in een muziekschool in Valencia. Na de uitgebreide comida (Spaanse driegangenlunch) is er tijd voor een wandeling in de natuur of een duik in het zwembad, dat kan ook zingend! Of lekker helemaal nietsdoen, wat je maar wilt. In de avond is de tapasbar in de villa geopend voor ieder die dat wil!

image.jpg

Alles op een rij

 

Prijs per week  € 850,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer 

(supplement 1-persoonskamer € 125,- p.p.)

Inclusief:

Welkomstdrankje + tapas

7 overnachtingen

7 x ontbijt inclusief koffie/thee/sap

4 x almuerzo (pauze broodje/tostado incl. koffie/thee)

6 x uitgebreide lunch (comida, 3 gangen) inclusief drankjes

5 x tapasbar Villa

 vervoer op woensdag naar Valencia en andere uitjes

Exclusief:

reis

reis- en/of annuleringsverzekering

overige maaltijden en consumpties

transfer van en naar vliegveld op aanvraag.

 

Doe je mee? Meld je aan via mail.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt! Of bekijk het programma hieronder voor meer details of lees onze blog waar we antwoord geven op meest gestelde vragen.

 

Programma zangvakantie

Zaterdag/Zondag

Aankomst/Welkom met Tapas & drankjes!

*

Zondag/maandag

Start zangworkshops

Na het ontbijt beginnen we met de zanglessen. Rond 11.00 uur nemen we een pauze voor een typisch Spaanse Almuerzo (een heerlijk broodje of tostado met koffie/thee).

Om 13.30 uur eindigt de workshop waarna we gaan lunchen in Lorcha in de Albergue de Serpis met een spectaculair uitzicht op de bergen.

Na de lunch gaan we vandaaruit een wandeling maken over de Via Verde del Serpis

Via Verde betekent letterlijk Groene Weg, het is een oude spoorweg waar een fiets/wandelpad van gemaakt is.

Daarna lekker niets meer, heerlijk uitrusten!

In de avonden zorgen we voor lichte snacks/tapas en drankjes.

*

Maandag/dinsdag

Na het ontbijt beginnen de workshops. Vandaag ook weer met een Almuerzo.

Rond 13.30 uur wandelen we naar het centrum van het dorpje Beniarrés waar we samen met de locals lunchen in Bar Crespo.

Na de lunch lopen we weer terug via een een verrassende wandelroute.

*

Dinsdag/woensdag

Vandaag slapen we uit en gaan we na een heerlijk ontbijt naar Turballos. Turballos is een klein dorpje van pre-islamitische oorsprong en behouden in zijn bijzondere en traditionele stijl. Het ligt aan de voet van de berg Benicadell. Er staat een kapelletje met een fantastische akoestiek. We gaan zingen in de prachtige kapel, geen optreden (!) alleen voor onszelf.

De lunch nuttigen we op ons privéterras.

Na de lunch luieren aan het zwembad of wandelen tussen de bergen langs het meer Barranco de L’Encantada.

*

Woensdag/donderdag

Trip naar Valencia. We bezoeken de Sedajazz muziekschool waar Berrie werkt en volgen daar de Jazz workshop. 's middags ben je vrij om de mooie stad Valencia te ontdekken of lekker aan zee te lunchen of te wandelen.

*

Donderdag/vrijdag

Vandaag krijg je individueel les. Privéles waarin je de tijd hebt om te werken aan wat jij graag wilt. We lunchen samen aan het zwembad. Genoeg tijd vandaag om te relaxen, lezen of heerlijk te zwemmen.

*

Vrijdag/zaterdag

Vandaag gaan we al vroeg naar de markt in Beniarrés om alle ingredienten te kopen voor onze Paeljam (Paella Jamsessie(!) van vanmiddag.

We krijgen bezoek van onze Spaanse vrienden die niet alleen paella maar ook muziek met ons komen maken op ons privéterras met bar.

Dit wordt een geweldig feest en afsluiter van een heerlijke zangvakantie.

*

Zaterdag/zondag

Vertrekdag

bottom of page